10 mars 2010

Mina bästa blogginlägg

Tvåhundrasextio inlägg har det hunnit bli på min forskarblogg sedan november 2008. Dags alltså att bli sentimental och lista några av de inlägg som jag själv tycker har varit bland de bästa. Ett bra blogginlägg tycker jag kännetecknas av att det bidrar med ny originalinformation eller nya argument till bloggosfären som inte tidigare förekommit i gammelmedierna eller i samhällsdebatten.

1 kommentar:

Pennelina sa...

Jag har en fråga som jag gärna skulle vilja ha svar på. Du verkar vara väl insatt i ämnet.

Du finner frågan på min blogg: Vad händer om vi slutar handla

Kram från Pennelina

Vinnare av valtipset 2018

Nu är valtipset 2018 avgjort! Vinnaren av årets valtips i sex-månader-före-valet-klassen blev Alexander Jonsson med ett medelfel per parti s...