19 juni 2010

Valtipset 2010: Sista påminnelsen

Du har väl lämnat in ditt valtips? Om inte så har du till midnatt på dig! Göteborgs universitets stora valtips inför 2010 års val stänger idag lördag den 19 juni tre månader före riksdagsvalet!

Valtipset når du genom att klicka här! Sprid gärna länken vidare till personer som du tror gillar att tippa valresultat.

Närmare 900 personer deltar i Valtipset. Vi hoppas på många fler. En del av de som tippat kan du se på Valtipsets Facebook-sida. Exakt hur just du tippar kommer ingen att få reda på så länge du inte går och vinner Valtipset 2010!

För den som vill läsa på om det aktuella opinionsläget finns numera en mycket lång rad sammanställningar av de senaste mätningarna att ta del av. På Ekots hemsida återfinns dessutom alla mätningar i ett nedladdningsbart Exceldokument om du vill göra egna viktningar eller analyser.

http://www.svenskopinion.nu/ Genomsnitt av de senaste mätningarna från Demoskop, Novus Opinion, Sentio Research, SIFO, Synovate och United Minds för respektive parti.
www.sr.se/ekot ”Svensk väljaropinion” Ekot/NovusSifo, Demoskop, Novus, Synovate och Skop
summeras en gång i månaden
www.svt.se/rapport ”Väljarindex”: Demoskop, Novus, Synovate, Sifo, United Minds & Sentio
uppdateras varje gång det kommer en ny mätning.
Lycka till med tippandet! En sammanställning av Valtipset 2010 kommer att presenteras här på bloggen under nästa vecka.

1 kommentar:

Anonym sa...

denna är trevlig för att vara lökbladet! kan vara ett bra verktyg för tippandet!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7277408.ab

Vinnare av valtipset 2018

Nu är valtipset 2018 avgjort! Vinnaren av årets valtips i sex-månader-före-valet-klassen blev Alexander Jonsson med ett medelfel per parti s...